Etap este o companie infiintata in anul 1987 in Turcia care a intrat si pe piata din Romania in anul 2006 care si-a construit strategia avand la baza conceptul “orientat-client“. Multumita viziunii sale,ETAP acorda o mare importanta “Satisfacerii clientului“.

De-a lungul timpului ETAP a dezvoltat o gama larga de proiecte atat in Romania cat si in strainatate realizand lucrari complexe de constructii pentru diferite Centre Comerciale, Spitale, Institutii, Banci, Centre Sportive, Unitati de invatamant, Hoteluri sau Caldiri Prestigioase.

Filosofia firmei noastre este: o calitate superioara a serviciilor si produselor oferite!Pentru noi este o normalitate sa oferim clientilor nostri doar servicii la cel mai inalt nivel calitativ .

ETAP si-a determinat scopul ca fiind “Intemeierea unei Companii de constructie la Standardul Uniunii Europene“, nerenuntand insa la “Standardele si Valorile Companiei

Experienta si profesionalismul companiei ETAP corespunde unei game largi de servicii adaptate cerintelor unice ale fiecarui client in parte. Suntem pregatiti sa realizam fiecare proiect in parte astfel incat sa furnizam toate ingredientele necesare unei colaborari de succes.

Preocuparea companiei ETAP SRL, este sa fie tot timpul aproape de clienţii sai, fiind un partener competent si de incredere, in domeniul constructiilor. Constienti de faptul ca resursele umane sunt cel mai important factor in domeniul de activitate ne mandrim cu o echipa de profesionisti cu care colaboram inca de la infiinatrea companiei .In plus ETAP se angajeaza sa mentina relatii optime si de lunga durata cuclienții,furnizorii, autoritățile, și angajații.

Etap ramane devotata calitatii si respectarii termenelor lucrarilor facand din acest lucru o reputatie.

Anagajament

HABIP OZKAN –DIRECTOR GENERAL

Ne-am castigat increderea partenerilor nostri lucrand la cele mai inalte standarde de calitate, fapt ce vi-l putem dovedi si in proiectul vostru.