Anchor Group renovează două Mall-uri din București

Dezvoltatorul imobiliar Anchor Group, care a dezvoltat primele doua mall-uri din București, a început renovarea centrului comercial Plaza România din cartierul Drumul Taberei. Acest proces va necesita o investiție de 10 milioane de euro și ar trebui să fie finalizat până la sfârșitul anului viitor.

Spre sfârșitul lunii iunie, Anchor intenționează să înceapă un proces de renovare similar in Bucuresti Mall, centrul comercial din zona Vitan inaugurat în anul 1999, având în vedere că în acea parte a orașului, dezvoltatorii lucrează în prezent la două proiecte mari, ale căror inaugurări vof fi în 2015 și în 2016.
Etap Rom Construct a semnat un contract cu Anchor Group pentru renovare si constructie in Vitan Mall pentru proiectul Mega Image, de asemenea, lucrările fit-out și pentru magazinul Koton.

Dl. Habip Ozkan, Director General al Etap Rom Construct, a anunțat că acesta este un contract foarte important pentru companie și lucrările de construcție de pe santier sunt in curs de desfasurare asa cum au fost planificate si aprobate de către Beneficiar. Proiectele vor fi finalizate la începutul anului viitor.