Campus Scolar privat de sapte milioane de euro, construit in Pantelimon

Grupul de institutii de invatamant Lumina construieste in Pantelimon un campus pentru invatamantul preuniversitar, investitia necesara fiind in valoare de sapte milioane de euro. Campusul va avea o capacitate de 900 de locuri si este amplasat in apropierea garii Catelu. “Campusul va fi probabil unul dintre cele mai mari si mai moderne din Romania, prin numarul de clase si laboratoare, prin dotarile de care va dispune si mai ales prin faptul ca poate fi adaptat, in functie

Grupul de institutii de invatamant Lumina construieste in Pantelimon un campus pentru invatamantul preuniversitar, investitia necesara fiind in valoare de sapte milioane de euro.

Campusul va avea o capacitate de 900 de locuri si este amplasat in apropierea garii Catelu.

“Campusul va fi probabil unul dintre cele mai mari si mai moderne din Romania, prin numarul de clase si laboratoare, prin dotarile de care va dispune si mai ales prin faptul ca poate fi adaptat, in functie de numarul de elevi”, declara Ragip Gokcel, director General al Lumina Institutii de Invatamant. Obiectivul este format dintr-o cladire cu 5 corpuri, terenuri de sport si parcare, fiind proiectat pe o suprafata totala de teren de 19.000 mp, cu un regim de inaltime S+P+3E si o arie construita de 12.500 mp.

Lumina Institutii de Invatamant este un grup de institutii de invatamant particular care asigura instruirea copiilor din invatamantul preuniversitar in scoli private, din cadrul caruia fac parte Liceul International de Informatica Bucuresti, Liceul International de Informatica – Constanta si Scoala Internationala Bucuresti.