Anchor Grup anunță lansarea oficială a clădirii de birouri clasa A Anchor Plaza

2006-08-15

ANCHOR PLAZA este situat lângă centrul comercial Plaza Romania și oferă birourilor companiilor cu cele mai moderne facilități.

Leasingul începe în această lună, iar clădirea își va primi locuitorii începând cu luna octombrie 2006.

Anchor Grup anunță lansarea oficială a Anchor Plaza – una dintre cele mai mari clădiri de birouri din clasa A din București. Anchor Plaza este situat pe site-ul Plaza Romania, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Romania si un centru de viata, care va oferi diverse servicii angajatilor si oaspetilor cladirii de birouri. Anchor Plaza are trei blocuri (P + 12 nivele) și are o suprafață brută de 33.000 mp. Investiția este de 25 de milioane de euro. Anchor Plaza oferă toate facilitățile care ar fi de așteptat de la un spațiu de birouri “A Class”: tavan suspendat cu corpuri de iluminat încorporate, podea ridicată cu cabluri ascunse, internet, telefon și cablu TV, disponibilitate audio pentru spații de birouri, Sistemul de Circuit închis, ascensoare de mare viteză, sistem de alarmă de incendiu adresabil și sistem de stingere a incendiilor, locuri de parcare rezervate, acces 24 de ore și sistem de securitate. Conceptul arhitectural a fost conceput de B Design Architecture, care are experiență în proiecte similare. Clădirea are o structură metalică, arhitectură modernă, care oferă o utilizare maximă a spațiului și o finisare de înaltă calitate. Punctul cheie al proiectului este acela de a crea spații independente și de a le combina cu lumina naturală. Această abordare arhitecturală este susținută de tehnologii moderne de ultimă generație, design contemporan și materiale. Construcția a început în iulie 2005, iar leasingul începe în această lună. Anchor Plaza va primi locuitorii săi în octombrie 2006.

În calitate de companie am adus multe premii și cele mai bune rezultate pe piața românească. Investitiile noastre vor continua. Dupa Bucuresti Mall, Plaza Romania si Anchor Plaza, Anchor Grup va continua sa-si mute experienta in alte domenii ale pietei imobiliare din Romania. Cu această ocazie sunt mândră să anunț că Anchor Grup va investi aproximativ 60 de milioane de euro în construcția a doi compuși rezidențiali. Proiectele, amplasate în imediata vecinătate a Bucureștiului Mall și Plaza Romania, vor oferi peste 800 de apartamente cetățenilor bucureșteanului. Fiind proprietarul, dezvoltatorul și managerul proiectelor, misiunea noastră este să fim principalul furnizor al celor mai bune soluții imobiliare, construind centre de revitalizare pentru clienții noștri “, a declarat dl. Ibrahim Paksoy, CEO al Anchor Grup. Anchor Grup SA a fost înființată în anul 1997. Activitatea principală a companiei este de a dezvolta și gestiona proiecte imobiliare în România. Anchor Grup are două centre comerciale – București Mall și Plaza Romania în București

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Marilena Brinzan
Director Relații Publice
Anchor Group SA
Cladire de2222 birouri Anchor Plaza, etajul 12
București – Bd. Timișoara 26Z, districtul 6, 061331
Telefon: + (40) 21 319 50 50
Fax: + (40) 21 319 50 51
E-mail: marilenabrinzan@anchormall.ro